2022 AUA ANNUAL MEETING – NEW ORLEANS: Президент AUA

20 Травня 7:39

2022 AUA ANNUAL MEETING – NEW ORLEANS:

Президент AUA Раджу Томас звітується за свій минулий  рік на чолі Асоціації

Він закликає розширити присутність професії по всій країні.  Кожен може погодитися, що президент AUA Раджу Томас, доктор медичних наук, FACS, FRCS, знає, як зробити доповідь. У справжньому новоорлеанському стилі доктор Томас, завідувач кафедри урології в Університеті Тулейна, провів свою доповідь в залі А в суботу вранці за підтримки духового оркестру, який грає «When the Saints Go Marching In».

«Минуло три роки , — сказав доктор Томас, піднімаючись на подіум. «Тому я сказав всім, що мені потрібно трохи святкувати». Промова, що послідувала, була саме по собі святкуванням усього, чого AUA зробила за минулий рік. Однак спочатку доктор Томас розповів натовпу трохи власної історії. «Я усвідомлюю, що це табурет на трьох ніжках, на якому я сиджу», — сказав він. «Той триногий табурет почався з моєї родини. Моя сім’я з Індії, де я виріс, і, звісно, ​​моя нинішня сім’я тут зі мною в США». Доктор Томас сказав, що друга ніжка  — це його перебування в Університеті Тулейна, де він пропрацював 45 років, з яких 27 років був завідувачем кафедри урології. Третя нога, звісно, ​​сама AUA.

«AUA була фантастичною організацією з тих пір, коли я приєднався до неї», — сказав він. «Моє життя з тих пір крутиться навколо AUA. Кожен повинен бути членом AUA. Усі мають брати участь».

Доктор Томас звернув увагу на деякі з нових ініціатив, які почалися в AUA, включаючи Innovation Nexus, який, за його словами, «запалив відкриття для комерційного використання», і щорічний саміт урології 2022 року, який відбувся у Вашингтоні, округ Колумбія, у березні.

«Ще одна річ, яку AUA робить для своїх членів: оскільки [інші] намагаються зламати нашу незалежність, AUA виступає за нас [за допомогою Advocacy Summit]», — сказав він.

Однією з проблем, які стоять перед урологією в найближчі роки, є просто розширення присутності професії по всій країні. «Більше половини округів у США не мають уролога», – сказав доктор Томас. “Це не добре. Ми повинні якось бути впевнені — програвши війну з трансплантаціями, втративши бізнес із фертильністю, а тепер повільно втрачаючи економічний бізнес — ми не можемо допустити цього. Нам потрібно зібратися як група і працювати».

Доктор Томас сказав, що урологія також стикається з проблемами, пов’язаними з різноманітністю досліджень, зниженням тарифів у Medicare та необхідністю розширення телемедицини. Але всі ці виклики, за його словами, можна вирішити за допомогою AUA.

Зрештою, доктор Томас сказав, що все ще задоволений тим, що сидить там, де він є. «Найголовніше, зрештою, я все ще сиджу на триногій табуретці, яка була абсолютно феноменальною», — сказав він. «Починаючи з родини. Це була величезна частина всього. Я надзвичайно щасливий і пишаюся своїм триногим табуретом».

травень 2022 року