2022 AUA ANNUAL MEETING – NEW ORLEANS:Лауреати премій

21 Травня 8:06

2022 AUA ANNUAL MEETING – NEW ORLEANS:

Лауреати премій

Вітаємо цьогорічних лауреатів.

Щороку Американська урологічна асоціація відзначає внесок лікарів-дослідників і викладачів у галузі медицини, спеціальності урології та AUA.

Гленн М. Премінгер, доктор медичних наук, був обраний для отримання премії Рамона Гітераса за видатні заслуги перед AUA та за новаторську та інноваційну роботу в галузі ендоурології.

Артур Л. Бернетт II, доктор медичних наук, MBA, отримав нагороду Х’ю Хемптона Янга за новаторські досягнення в області сексуального здоров’я чоловіків, а також за пропаганду, різноманітність і гуманітарний внесок.

Анджела Б. Сміт, доктор медичних наук, MS, отримала нагороду «Золотий цистоскоп» за видатне лідерство та внесок у дослідження раку сечового міхура та його результати.

Кірстен Л. Грін, доктор медичних наук, MS, була нагороджена нагородою «Mid-Career Award» за натхненне керівництво в установі, клінічний досвід та послуги з розробки керівних принципів AUA.

Баррі А. Коган, доктор медичних наук, був нагороджений нагородою за життєві досягнення за видатне керівництво та внесок у практику, науку та освіту дитячої урології.

Щоб переглянути повний список переможців цьогорічних премії див.сайт AUA

 

Детальну інформацію можна отримати:

https://app.swapcard.com/event/2022-aua-annual-meeting-new-orleans

https://www.auanet.org/annualmeeting

Шуляк О.В