EAU22: перший очний щорічний Конгрес за понад три роки

3 Липня 6:45

EAU22: перший очний щорічний конгрес за понад три роки

Конференц-центр RAI в Амстердамі відкрив свої двері 1 липня, щоб прийняти перших делегатів щорічного конгресу EAU після EAU19 у Барселоні.

Генеральний секретар EAU Кріс Чеппл привітав відкриття 37-го щорічного Конгресу EAU: «Здається, минуло так давно з тих пір, як ми востаннє мали можливість зустрітися віч-на-віч, і ми вітаємо вас в Амстердамі». «Очевидно, що COVID-криза суттєво вплинула на всіх, і ми впевнені, що ви, як і ми, з нетерпінням чекаємо зустрічі віч-на-віч. Ми розуміємо, що кілька наших друзів і колег все ще не зможуть бути присутніми через поточні обмеження, і ми сумуємо за ними».

Чотириденний Конгрес

Найпомітнішою зміною для щорічного конгресу цього року є те, що він відбувається чотири, а не п’ять днів. Конгрес починається з пленарних засідань у перший день і завершиться після повного дня наукових засідань у понеділок. Ця більш концентрована структура конгресу була введена для EAU21 і тепер також використовується як шаблон для  конгресу.

На конгресі буде 2580 доповідей від 900 доповідачів, 56 курсів і практичних програм від Європейської школи урології, численні галузеві сесії та семінари.

Кожне з восьми пленарних засідань завершуватиметься можливістю «зустрітися з експертами» на постпленарному засіданні сесії та задати додаткові запитання, які можуть виникнути після їхніх виступів. Декільком із пленарних засідань передує сесія, що змінює правила гри з останніми розробками та результатами випробувань, тому слідкуйте за науковою програмою, щоб побачити ці доповнення.

Виставка EAU22  включає понад 150 стендів.

 

Детальна інформація:

https://uroweb.org

https://virtual.uroweb.org/resource-centre/EAU22?

Шуляк О.