2022 AUA ANNUAL MEETING: Рак сечового міхура

3 Серпня 7:24

 

2022 AUA ANNUAL MEETING – NEW ORLEANS: Рак сечового міхура

 

Бенджамін Девіс, доктор медичних наук, професор урології Школи медицини Піттсбурзького університету та директор програми урологічної онкології в онкологічному центрі Шедісайд/Хіллман, був модератором сесії з  чотирма рефератами в конференц-центрі Ернеста Н. Моріала в Нью-Йорку. Орлеан 14 травня 2022 р.

Не так багато відомо про вплив поведінкових звичок пацієнта на рак сечового міхура, тому Мара Колкер, доктор медичних наук з Бригамської та жіночої лікарні, дослідила роль фізичних вправ на стан фізичного здоров’я, яке самооцінювалось. «Вплив фізичних вправ на фізичний стан у хворих на рак сечового міхура»

Праміт Хетрапал, доктор медичних наук, з Університетського коледжу Лондона, досліджував використання внутрішньокорпорального робота для RC (iRARC) проти відкритої RC (ORC) і вплив на час відновлення пацієнтів з раком сечового міхура. «Результати багатоцентрового рандомізованого дослідження внутрішньокорпоральної роботизованої проти відкритої цистектомії (iROC)»

Виживання без захворювання значно покращувалася при застосуванні ад’ювантої терапії ниволумабом у порівнянні з плацебо у пацієнтів із м’язово-інвазивною уротеліальною карциномою (MIUC) високого ризику після радикальної операції, за даними Медичної школи Ікана при Маунт-Сінай, доктор медичних наук Метью Галскі. «Виживання без захворювань із тривалим спостереженням у дослідженні CheckMate 274 ад’ювантного препарату ніволумабу у пацієнтів після операції з приводу інвазивної м’язової уротеліальної карциноми високого ризику»

 

Детальну інформацію можна отримати:

https://app.swapcard.com/event/2022-aua-annual-meeting-new-orleans

https://www.auanet.org/annualmeeting

 

Шуляк О.В.