2022 AUA ANNUAL MEETING – NEW ORLEANS: Сексологія

16 Травня 8:08

2022 AUA ANNUAL MEETING – NEW ORLEANS: Сексологія

 

Яке майбутнє телемедицини в сексуальній медицині?

Недільне пленарне засідання запропонувало здорову дискусію про переваги та недоліки телемедицини.

З одного боку: Нельсон Е. Беннетт, доктор медичних наук; Джеральд Б. Брок, доктор медичних наук, FRCSC; та Джон П. Малхолл, доктор медичних наук, магістр, FECSM, FACS, FRCSI

З іншого: Нельсон Е. Беннетт, доктор медичних наук; Джеральд Б. Брок, доктор медичних наук, FRCSC; та Джон П. Малхолл, доктор медичних наук, магістр, FECSM, FACS, FRCSI

COVID-19 допоміг просунути телемедицину в мейнстрім, дозволивши пацієнтам продовжувати отримувати медичну допомогу, але не виходячи з дому. Що буде далі в епоху після пандемії? Як телемедицина сформує майбутнє для пацієнтів і постачальників сексуальної медицини?

«У телемедицини є багато плюсів і мінусів, які не були виявлені, доки не почалася пандемія та не почали використовувати її частіше. Це ландшафт, який постійно розвивається», – сказав Нельсон Е. Беннетт, доктор медичних наук, доцент урології та директор сексуальної медицини в Школі медицини Фейнберга Північно-Західного університету в Чикаго. Доктор Беннетт модерував недільне пленарне засідання «Crossfire: клінічні суперечки в урологічних дебатах: телемедицина корисна для пацієнтів і постачальників у сфері сексуальної медицини».

Чи слід телемедицину в сексуальній медицині продовжувати в еру після пандемії? У недільних дебатах Джон П. Малхолл, доктор медичних наук, магістр, FECSM, FACS, FRCSI, директор чоловічої сексуальної та репродуктивної медицини в онкологічного центру Меморіального Слоана Кеттерінга в Нью-Йорку, доводить, що продовження телемедицини в сексуальній медицині корисно для постачальників і пацієнтів, особливо тих пацієнтів, які проживають не поблизу медичного закладу. Це також може бути важливим інструментом для охоплення населення, яке недостатньо обслуговується, і потенційно використовуватися для компенсації дефіциту робочої сили. Доктор Малхолл обговорив переваги телемедицини в сексуальній медицині та найкращі методи для безперешкодного впровадження цієї технології у вашу практику та робочий процес.

І все-таки, чи переваги телемедицини сексуальної медицини переважають недоліки? На недільній сесії були висвітлені плюси і мінуси, щоб допомогти вам вирішити, чи продовжувати інтегрувати телемедицину у свою практику чи розглянути можливість поступового припинення її використання в майбутньому.

 

Детальну інформацію можна отримати:

https://app.swapcard.com/event/2022-aua-annual-meeting-new-orleans

https://www.auanet.org/annualmeeting

 

Шуляк О.В.