2022 AUA ANNUAL MEETING – NEW ORLEANS: Роботизовані хірургічні системи

17 Травня 7:04

2022 AUA ANNUAL MEETING – NEW ORLEANS: Роботизовані хірургічні системи

 

Конкуренція наближається до роботизованих хірургічних систем

Очікуйте побачити більше роботів в операційній та інтервенційних кабінетах.

Доктор Херрелл  модерував панельну дискусію «Лапароскопічні роботизовані хірургічні системи – новітні системи в урології» у понеділок 16.05.2022 з 9:05 до 9:50 ранку. Урологи з Азії, Європи та Північної Америки обговорили свій особистий досвід використання нових систем у клінічній практиці.

Світ роботизованої хірургії ось-ось зміниться. Кілька нових роботизованих хірургічних платформ були схвалені або знаходяться на стадії затвердження, усі з обіцянкою потенційного покращення продуктивності, вартості або того й іншого в порівнянні з нинішніми лідерами, які домінують на ринку.

«Ще зовсім недавно для урології роботизована хірургія дійсно означала хірургічну систему da Vinci® від Intuitive Surgical», — сказав С. Дьюк Геррелл, доктор медичних наук, FACS, професор урологічної хірургії та біомедичної та механічної інженерії в Університеті Вандербільта та директор роботизованої хірургії для медичного центру Вандербільта в Нешвіллі. «Intuitive Surgical має перевагу першого лідера завдяки величезному фінансовому та ринковому успіху в усьому світі. Ми щойно нарешті бачимо, як з’являються перші системи, які кинуть виклик їм, які фактично отримали схвалення та використовуються в кількох країнах. Це не тільки лапароскопічні роботизовані системи, зараз спостерігається зростання нових типів робототехніки, специфічної для процедур, таких як гнучкі ендоскопічні роботи та жорсткі ендоскопічні роботи».

Детальну інформацію можна отримати:

https://app.swapcard.com/event/2022-aua-annual-meeting-new-orleans

https://www.auanet.org/annualmeeting

Шуляк О.В.