2022 AUA ANNUAL MEETING – NEW ORLEANS: Рак передміхурової залози

19 Травня 14:04

2022 AUA ANNUAL MEETING – NEW ORLEANS: Рак передміхурової залози

Дебати з вивчення фокальної абляції у порівнянні з активним спостереженням при раку передміхурової залози низького ризику

Пацієнти виступають за додаткові варіанти лікування.

 

Доктор Грін виступила модератором дебатів про протиріччя в урології, а саме: «Фокальна абляція в порівнянні з активним спостереженням у 65M із GGG2, МРТ-конкордантним одностороннім раком простати» в п’ятницю 13.травня 2022 року.

У дискусії взяли участь Діпен Дж. Парех, доктор медичних наук, Університет Майамі, Медична школа Міллера, Роберт Е. Рейтер, доктор медичних наук, Каліфорнійський університет, Інститут урологічної онкології Лос-Анджелеса. Вони показали, що обидва підходи мають переваги. Кірстен Грін, MD, FACS, MS  Якщо пацієнт із раком передміхурової залози не запитував про фокальну абляцію, ви зробите це.

 Фокальна абляція є сьогодні однією з найгарячіших тем в урології, багато в чому завдяки маркетингу, орієнтованому на споживача. «Ті ситуації, де фокальна абляція підходить для ваших пацієнтів з раком простати низького та середнього ризику, які інакше розглядали б активне спостереження, турбує кожного уролога», — сказала Кірстен Грін, доктор медичних наук, FACS, MS, професор та завідувач кафедри урології в Медичній школі Університету Вірджинії в Шарлоттсвіллі. «Наші пацієнти питають про це щодня. Вони не чекають, поки ми порекомендуємо за або проти такого лікування, що дійсно змінює перебіг розмови».

 

Детальну інформацію можна отримати:

https://app.swapcard.com/event/2022-aua-annual-meeting-new-orleans

https://www.auanet.org/annualmeeting

Шуляк О.В